Jump to content

Fagyiosztás az Apollo Tyres-nél

2017-08-04 17:07:08

Összesen több mint 85 kg fagylaltot fogyasztottak el a munkatársak pénteken, ami 12 vödörben csaknem 100 litert jelent.

A hőség az ipari üzemekben dolgozók számára is rendkívül megterhelő. Az Apollo Tyres tavasszal átadott gyárában nem csak az ilyenkor kötelező intézkedések védik a dolgozókat. A rendszeres vízosztás mellett pénteken a legmelegebb órákban 13:00 és 16:00 között fagylaltosztással is meglepték őket.

 

Összesen több mint 85 kg fagylaltot fogyasztottak el a munkatársak pénteken, ami 12 vödörben csaknem 100 litert jelent. Önmagában rekordszámba megy, hogy 3 óra alatt 700 közepes adag fagyit préseltek ki a gépből. Nem csak az Apollo Tyres közel 500 munkatársa kapott a hűsítő édességből, hanem a gyár területén dolgozó partnercégek alkalmazottai is.

 

Bár a gyáron belül a szellőzés, klimatizálás megoldott, de vannak olyan részlegek, ahol egész évben meleg van. Ilyen péládul az ún. vulkanizálás, itt van most a legnagyobb hőség, ide most párásító ventillátorokat is kihelyeztek.

 

Az Apollo Tyres tavasszal átadott gyöngyöshalászi abroncsgyárában kedd óta osztanak vizet. Eddig csaknem 2000 palack hűtött víz, illetve cukormentes ízesített víz, limonádé fogyott el. Ma újabb 700 palack vizet osztottak szét. A hatalmas gyárterületen golfkocsikra pakolják fel azokat, és így juttatják el a gyártásban dolgozóknak. Ezen felül pénteken friss nektarint is kaptak munkatársak.