Jump to content

Szenior csapat

Bedy Krisztina

Bedy Krisztina - ügyvezető igazgató

Pályáját újságíróként kezdte, politikai- és hírműsorok szerkesztőjeként. Az Avantgarde public affairs csapatába 2006-ban érkezett, médiaszereplésre készített fel topmenedzsereket, dolgozott a legnagyobb cégek érdekérvényesítésén, Magyarországra került vállalatok bevezetésén minisztériumokkal, vezető tanácsadókkal, szakértőkkel együtt.

Majd interim pozíciót vállalt a GlaxoSmithKline gyógyszercégnél vállalati kapcsolati vezetőként. Az időszak végén az Avantgarde-ba a PR divízió vezetőjeként tért vissza, ahol kríziseket kezelt és vállalati stratégiákat állított fel. Jelenleg ügyvezető igazgató a cégnél.  Rendszeresen tanít felsőoktatási intézmények kommunikációs képzésein, előad szakmai konferenciákon.


Bánovics Péter

Bánovics Péter - partner

Pénzügyi végzettséggel rendelkezik, multinacionális környezetben szerzett tapasztalatot Németországban, az Otto konszernnél és az Intersnack Magyarországnál. 2004-től, az első teljes üzleti évtől tagja az Avantgarde csapatának. A stratégiáért, az üzletfejlesztésért és a pénzügyekért felel.


Tengelits András

TENGELITS ANDRÁS – PR IGAZGATÓ, PARTNER

Több mint tíz évig dolgozott televíziós szerkesztőként, a helyi stúdiótól az országos csatornáig, főleg közéleti és gazdasági témákkal foglalkozva. Majd új lendületet adva karrierjének a szervezeti kommunikációban kamatoztatta tudását. A vezetésével megvalósított kampányokkal tettek elfogadottá például új rákmegelőző szűrővizsgálatokat. Dolgozott Brüsszelben, ahol az Európai Bizottság kiemelt kutatási programjához kapcsolódó online, illetve közösségi felületeket alakította ki.


Nagy Attila Péter

Nagy Attila Péter - senior pa tanácsadó

Ösztöndíjjal az Egyesült Államokban tanult, és dolgozott több televíziónál, pl. az NBC- és a PBS-csatornáknál. Hazatérése után a TV2 külpolitikai főszerkesztője lett. 2006-ban a Café Csoporthoz szerződött üzletágvezetőnek. Közben saját tanácsadó céget alapított, amely nagyvállalatok vezetőinek és szóvivőinek tart médiaszereplési és válságkommunikációs képzéseket, coachingokat.  2013-tól senior tanácsadóként segíti az Avantgarde egyes nemzetközi ügyfeleinek kommunikációját.